Succes med projektsamarbejder og praktikophold

4. marts 2009


Endnu engang har studerende og vi oplevet succes med at arbejde sammen. I denne omgang har en gruppe studerende fra 3. semester Humanistisk Informatik ved Aalborg Universitet skrevet et projekt om PointShop.

I projektet analyserede gruppen PointShops design, formidling og usability, som de vurderede nærmere og konkluderende kom med konkrete forbedringsforslag til.

Forbedringsforslagene har vi hurtigt taget til os ved at integrere og planlægge fremtidig integrering af de mange gode forbedringsforslag. Vi er overbeviste om at integreringen er med til at øge fastholdelsen af medlemmer og forbedre deres aktivitet på PointShops hjemmeside.

Samarbejdet med gruppen har været ikke kun givet os konkrete forbedringsforslag, men også givet os yderligere værdifuld indsigt i design, formidling og usability, som vi fx kan bruge i vores daglige support af PointShop-medlemmer og markedsføring af PointShop.

Processen i sig selv har også været lærerig, da gruppen har stillet os mange konstruktive spørgsmål til vores antagelser og synspunkter, som gør at vi selv stiller endnu flere spørgsmål til vores vante måder at gøre tingene på.

For nylig forsvarede gruppen projektet og deres store indsats resulterede i to 10-taller og to 12-taller. Et rigtig flot resultat, som vi ønsker dem stort tillykke med. Dette akademiske resultat er desuden med til at understrege projektets kvalitet.

I anledning af flere succesrige samarbejder med projekter og praktikophold har vi nu oprettet en særlig side herpå cmnetwork.dk, hvor interesserede kan læse nærmere om dette og læse udtalelser om tidligere samarbejder. Se siden her.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook