PointShop.dk sponsor for eSport i Tivoli København

2. april 2009


PointShop.dk sponsorerer N-club.dk, som er arrangør af Nintendo-delen ved Danmarks største eSport event: Copenhagen eSport Challenge i Tivoli København.

Den 12. til den 14. april laves Tivoli i København om til ét stort gamingunivers. Det sker, når Copenhagen eSport Challenge løber af stablen.

Det er et stort skridt for spilbranchens udbredelse, at et arrangement som Copenhagen eSport Challenge kan finde sted. Endda med støtte fra store spillere som Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen.

Tidligere var LAN-parties, gaming-events og spilkonkurrencer forbundet med en hardcore, nørdet niche, men Copenhagen eSport Challenge viser, at gaming er blevet en regulær folkesport.

Udstyret med Wii, DSi, Guitar Hero og Smash Bros. Brawl har de nye segmenter så sandelig gjort gaming accepteret. Det støtter N-club.dk ved at arrangere Nintendo-delen. Og det støtter PointShop.dk ved at sponsorere N-club.dks arrangering.

PointShop.dk sponsorerer N-club Sports med et sponsorat, der er med til at dække omkostningerne til produktion af bannere og flyers under Copenhagen eSport Challenge.

Udover økonomisk støtte, går PointShop.dk desuden aktivt ind i sponsoratet ved at sponsorere med mandetime fra vores erfarne chefgrafiker Kenneth Runge, som producerer det kreative til bannere og flyers.

Sidst men ikke mindst har vi sponsoreret tilmeldinger til N-club.dks nyhedsbrev, der fortæller spændende nyt om eventen og andre nyheder fra Nintendo-verdenen.

Læs meget mere om Copenhagen eSport Challenge på N-club.dks hjemmeside og på Copenhagen eSport Challenges hjemmeside.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook