Hemmeligt internetkoncept på vej…

17. august 2011


PointTrade hedder det nye koncept, som bliver en tilføjelse til CM Networks ”point univers” bestående af hhv. PointShop og PointBlog.

I dag tjener mere end 7 millioner medlemmer point på hhv. PointShop og PointBlog ved at svare på spørgeskemaer, deltage i konkurrencer, besøge hjemmesider, blogge og meget andet. Medlemmerne kan efterfølgende ombytte deres point til gratis gaver. Visionen er, at det skal være muligt at tjene point på ”alt” og med PointTrade-konceptet, er realiseringen af denne vision ét skridt nærmere.

Derfor investeres et større millionbeløb i etablering og udvikling af internetkonceptet PointTrade, der i vanlig CM Network-stil går ”all in” og lanceres i 10 europæiske lande, hvor virksomheden allerede er repræsenteret.

Til det ambitiøse projekt søger CM Network derfor 4 dygtige medarbejdere (2 programmører, en daglig leder og en forretningsudvikler), som sammen bliver det team, der skal udvikle, producere, etablere og endeligt stå for driften af konceptet. Udover et tæt samspil mellem teamets medlemmer vil der også blive et nært samarbejde med de 30+ andre højt kompetente medarbejdere i CM Networks organisation.

Hvad konceptet kommer til at dække over er stadig hemmeligholdt, men det bliver en seriøs konkurrent på et marked, hvor få etablerede spillere i dag sidder hårdt på markedsandelene.

CM Networks ejer, Magnus Kjøller udtaler: ”At vi går i flæsket på nogle af de helt store spillere på markedet bekymre mig ikke væsentligt. Vi kommer til at få et bedre produkt, der med et point-twist straks belønner 7 millioner registrerede PointShop forbrugere for at tage produktet til sig… Det bliver stort, over-night!”

PointTrade forventes offentliggjort og online i første kvartal af 2012.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook