120 studerende fra KickStart AAU på besøg

20. september 2011


Når KickStart AAU i weekenden d. 4.-6. november afholder arrangementet Startup Weekend Aalborg, så er vi meget stolte over at lægge lokaler til. Vi ser frem til at byde op mod 120 innovative, unge og spirende iværksættere inden for til en spændende weekend.

KickStart AAU er et iværksætternetværk for unge studerende på Aalborg Universitet, der enten allerede driver egen virksomhed eller drømmer om dette. Det er 100 % styret af de studerende, der gennem sparring, idémøder og meget mere har skabt en platform, hvor fremtidens iværksættere kan blive endnu bedre.

Som stor virksomhed i regionen, så føler vi os forpligtet til at hjælpe næste generation frem. Derfor blev vi meget glade, da KickStart AAU kontaktede os med henblik på et sponsorat af vores lokaler.

Startup Weekend Aalborg er et hæsblæsende iværksætterarrangement, hvor mellem 80 og 120 studerende knokler igennem en hel weekend, dag og nat, med det ene formål at skabe så mange konceptidéer som muligt. Programmet går - kort fortalt - på idéudvikling fredag, udvikling og produktion lørdag og endeligt præsentation søndag. Alle koncepterne præsenteres for en jury, der kårer det bedste koncept.

Vi glæder os til at lægge lokaler til dette meget interessante arrangement, og vi venter ligeledes i spænding på at se de mange koncepter, der udvikles i løbet af weekenden. Læs mere om arrangementet på KickStart AAU's Facebook-side her

 Vi glæder os til at byde de mange studerende fra KickStart AAU velkommen til Startup Weekend


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook