Ny ansat: Katrin Nielsen

2. februar 2012


Katrin Nielsen er nyeste ansigt hos PointShop A/S. Hun havde første arbejdsdag i går, d. 1. februar, og er ansat i den nye stilling som Shop Manager. Som Shop Manager vil hun have det overordnede ansvar for shoppen på PointShop - herunder særligt kontakt med vores eksterne leverandører på tværs af Europa. Derudover vil hun naturligt være med ind over fremtidige kampagner og tiltag fra PointShop med tilknytning til shoppen.

Katrin, 40 år, er fra Tyskland, men er dansk gift og har i den forbindelse boet og arbejdet i Danmark i 15 år. Hun har blandt andet en uddannelse som serviceøkonom fra Hjørring Handelsskole og kommer fra en stilling som Online Partneransvarlig hos Sol og Strand. Katrin besidder dermed såvel uddannelses- som erhvervsmæssig erfaring inden for partnerkontakt, organisation og projektledelse med et internationalt snit. Af disse grunde er vi utroligt glade for at byde Katrin velkommen på PointShop-holdet!

Katrin er i disse dage i en introduktionsfase med særligt fokus på PointShop, shoppen og de bagvedliggende værktøjer. Herefter vil hun selv tage taktstokken og være med til at optimere og udvikle shoppen, der i hvert land tæller mange titusinder produkter fordelt på en række eksterne leverandører.

Katrin Nielsen kan kontaktes på kan@cmnetwork.dk


Katrin er allerede godt i gang med at sætte sig ind i diverse systemer omkring PointShop.

 

 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook