CM Network A/S ansætter Jan Thomsen som CFO

7. februar 2012


CM Network A/S har pr. 1. februar ansat Jan Thomsen i stillingen som CFO. Med de seneste års markante vækst i både selskaber og ansatte, samt stigende handel på tværs af landegrænser, har ansættelsen haft stor prioritet for selskabet. Ud over ansvaret for ledelse af økonomiafdelingen vil Jan også rette særligt fokus på optimering af selskabets cash flow, processer, samt risikodækning i forbindelse med udenlandske samhandel. 

Jan, 49 år og bosat i Aarhus, kommer til stillingen med stor erfaring, idet han siden 1992 har været i en række ledelsesjob inden for såvel økonomi som generel ledelse. Senest har han været ansat som CFO i et softwareudviklingshus, hvorfor han også besider know how fra vores egen branche. Han har en HD i både regnskab og organisation, ligesom han er registreret revisor.

Denne brede erfaring var en af hovedårsagerne til, at vi så Jan som den helt rette til CFO-stillingen. Vi er utroligt glade for at have fået ham med på holdet, og er trygge ved at fortsætte vores udvikling med ham i kontrolrummet. Jan er så småt ved at blive sat ind i selskabets interne systemer i samarbejde med bogholder Pia Bjerregaard Hansen. 

Jan kan kontaktes på jat@cmnetwork.dk

Jan Thomsen er ansat som CFO i CM Network A/S.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook