Stor artikel i Business Class

5. marts 2012


Den senere tids store vækst for CM Network A/S og ikke mindst vores Point-univers har sat ekstra fokus på os fra såvel Nordjylland som resten af Danmark. I den forbindelse har Business Class, Nordjyllands Erhvervsmagasin, bragt en stor flersiders artikel om grundlægger og ejer af CM Network A/S Magnus Kjøller, der ligeledes prydede forsiden af magasinet.

Uddrag fra artiklen:

"'Jeg vil skabe et point-univers, og principielt er der ingen grænser for, hvad man kan give points for. Kun etiske. Jeg satte f.eks. en grænse ved valget, hvor nogen foreslog point for, hvem man stemte på. I ca. tre års tid har vi nu kørt med PointBlog, hvor man får point for at blogge. Sitet har mere end tre millioner blogindlæg. Jo mere trafik der er på siden, jo mere attraktiv er den for annoncører', siger Magnus Kjøller."

"... Det kan godt være, at man skal starte i Danmark for at sikre proof of concept osv. Men derefter er det altså bare at brede forretningen ud. Vi har 5 millioner mennesker i Danmark. I EU er der en halv milliard. Det udvider mulighederne med en kæmpehøj købekraft. Jeg synes , at folk tit lader sig begrænse for meget. Man skal heller ikke være så bange for at ting går galt."

Hele artiklen kan læses her, ligesom den er at finde under det nyeste punkt på CMNetwork.dk; Manden bag CM Network. Her kan du læse nærmere om Magnus Kjøller samt finde en oversigt over tidligere medieomtale.

Foruden artiklen var Magnus også på forsiden under overskriften


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook