Vellykket messe i Madrid

26. marts 2012


Den 21. og 22. marts deltog CEO Thomas Kock og Country Manager ES Roberto Reyes i OMExpo 2012 i Madrid. Nogle af markedets største aktører var samlet på den store messe, og som forholdsvis ny aktør på det spanske marked var det derfor oplagt at benytte messen til at introducere såvel Roberto som PointShop-konceptet.

Vi mødtes med en lang række nuværende samarbejdspartnere, som vi fik skabt personlige relationer til med henblik på at udvide og styrke vores nuværende samarbejde. Samtidig mødte vi også mange potentielle samarbejdspartnere, der tog imod os med åbne arme. Som vi selv viser ved vores Foredragsfredage, så vægter vi personlige relationer til vores samarbejdspartnere højt. Messer er den oplagte vej til dette uden for landets grænser, og både Thomas og Roberto er yderst tilfredse med udbyttet oven på OMExpo.

PointShop åbnede i Spanien d. 6. september 2011 og har allerede næsten 100.000 medlemmer. Har du aktiviteter i Spanien, som du kunne tænke dig at køre gennem PointShop? Tag kontakt til Roberto på ror@cmnetwork.dk.

Messen var fyldt med nuværende og potentielle samarbejdspartnere, der alle er meget klogere på PointShop.es nu!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook