Ny ansat: Lone Regnarsson

6. juni 2012


Vi har pr. 4. juni ansat Lone Regnarsson Sørensen som bogholder i CM Network A/S. Det seneste år har budt på en lang række nye opgaver for vores bogholderi i forbindelse med yderligere geografisk ekspansion og dertilhørende større international handel. Vi har derfor søgt en erfaren bogholder med mange års erfaring med handel på tværs af landegrænser. Lone vil sidde med en lang række opgaver i forbindelse med selskabets samlede økonomi - heriblandt bogføring, fakturering, samt generel økonomistyring og -rapportering.

Lone, 51 år og bosat i Langholt, bringer netop den ønskede erfaring til stillingen med 13 år som bogholder i det private erhvervsliv, herunder de seneste seks år med særligt fokus på international handel. Lone har en HA understøttet af en lang række særkurser og del-uddannelser. Vi er med andre ord glade for at byde Lone velkommen i CM Network familien. Hun har allerede påbegyndt arbejdet så småt i samarbejde med CFO Jan Thomsen.

Med ansættelsen af Lone må vi desværre også tage afsked med nuværende bogholder Pia Bjerregaard Hansen, der i det sidste år har ydet et stort stykke arbejde ved egenhændigt at holde styr på økonomiafdelingen siden juli 2011. Pia har sidste arbejdsdag d. 31. juli, og vi ønsker hende stort held og lykke fremover.

Lone Regnarsson er ansat som bogholder i CM Network A/S med ansvar for samtlige selskaber


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook