Ekstra arbejdskraft til PointShop A/S henover sommeren

14. juni 2015


Emma vil henover sommeren arbejde for PointShop A/S, mens hun har sommerferie fra Hasseris Gymnasium, hvor hun i slutningen af juni afslutter 2.G. Emma har været fast besøgende til vores Foredragsfredage og foreslog selv opholdet hos os, da hun stod med en ledig sommer og mod på at få en masse erhvervserfaring. Hun har allerede taget hul på arbejdet, hvor hun primært sidder og hjælper CEO Thomas Kock og Shop Manager Katrin Nielsen med pågående projekter samt planlægning af fremtidige.

Hun har allerede erfaringer med branchen som følge af gennemgribende arbejde med egen blog og en række opgaver som freelance webdesigner. Vi er derfor glade for at have Emma til rådighed henover sommeren, og vi ser frem til at nyde godt af hendes arbejde. 

Vil du høre mere om muligheden for praktik- og/eller projektarbejde hos CM Network A/S? Kontakt Rasmus Svenstrup på ras@cmnetwork.dk eller læs mere her.

Emma Arfelt, 18, hjælper Thomas Kock og Katrin Nielsen med diverse opgaver og projekter i løbet af sin sommerferie fra Hasseris Gymnasium.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook