PointPay Ltd. ansætter Martin Kaasgaard som Direktør

29. juni 2012


Den 4. marts 2012 åbnede vi vores første afdeling uden for Danmarks grænser, da PointPay Ltd. så dagens lys i Dubai. Siden dag ét har vi ledt efter den helt rette direktørprofil til at lede virksomheden, der står for at udvikle og drive en samlet betalingsenhed og medlemskabsservice til brug i hele Point-Universet.

Da stillingen er af afgørende betydning for selskabet, har vores krav til profilen været mange og store. Efter længere tids tålmodig søgen er vi derfor meget glade for at kunne byde velkommen til Martin Kaasgaard som Direktør for PointPay Ltd.

Martin tiltræder den 1. august, hvor han starter ud med intern uddannelse i Danmark. Senere vil både Martin og hans familie, bestående af hustru og to børn, efter planen bosætte sig fast i Dubai.

Foruden ansvaret for PointPays overordnede økonomi og udvikling, vil han også fungere som daglig leder for selskabets p.t. seks ansatte. Han vil desuden komme til at indgå i særligt tæt samarbejde med Magnus Kjøller, Thomas Kock og Jan Thomsen fra hovedkontoret.

Magnus Kjøller udtaler om ansættelsen: "Martin har gennem sit arbejde i virksomheder som Vestas og Bang og Olufsen præcist de kompetencer, vi har søgt. Vi har sikret os en erfaren forretnings- og projektmanager, der er vant til at arbejde i et internationalt miljø, hvor vækst og udvikling i en teknisk kontekst er hovedelementet. Vi glæder os utroligt meget til, at han begynder arbejdet med PointPay."

Martin har en Master i Industrial Management fra Aalborg Universet samt flere lederuddannelser. Han kommer direkte fra en stilling som Senior Project Manager ved Vestas Blades A/S.

Både vi og Martin ser frem til at starte samarbejdet, og vi er overbevist om, at ansættelsen vil blive en succes - ikke kun for PointPay, men for hele Point-Universet!

Martin Kaasgaard tiltræder den 1. august og starter i Aalborg, hvorefter han flytter til vores kontor i Dubai.

 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook