Bubber bliver årets sidste foredragsholder

29. juni 2012


Siden vi i januar modtog afbud fra Jan Gintberg til vores Foredragsfredag d. 7. december 2012, har vi ledt efter den rette erstatning. Jan Gintberg skulle have talt om glæde på arbejdspladsen, og nu kan vi med glæde fortælle, at Bubber bliver den nye foredragsholder. Han vil i sit foredrag fokusere på posivitet og livsglæde, og han vil derfor lægge sig i samme boldgade, som Gintberg ville have gjort.

De fleste danskere kender Bubber (Niels Christian Meyer) for sine mange tv-programmer lige fra hans unge dage i badekarret over sine overlevelsesture med BS Christiansen og senest i den til tider kontroversille reportage-serie "Danmark ifølge Bubber". Han har opnået sin popularitet ved at gå ind til alle emner med positivitet og en nærmest barnlig nysgerrighed, hvad end det er i uskyldige børneprogrammer eller dokumentarer om dyresex og swingerklubber.

Det er i disse egenskaber, at foredraget vil tage sit udgangspunkt. Ved at turde åbne op for omverdenen, tage imod udfordringer og skubbe dine egne grænser, opnår du en livsglæde, der hjælper dig i såvel privatlivet som arbejdslivet. Vi glæder os derfor til at invitere jer inden for til et spændende, inspirerende og underholdende foredrag den 7. december. Du kan allerede tilmelde dig nu ved at klikke her.

I forbindelse med Jan Gintbergs afbud modtog vi mange henvendelser fra jer omkring nye foredragsholdere. Vi kan sige, at alle disse tages med i overvejelserne, når vi skal finde foredragsholdere til 2013!

Bubber bliver årets sidste foredragsholder med et foredrag om positivitet og livsglæde.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook