Provokerende foredrag med Blærerøven

13. august 2012


Der var på forhånd garanteret friske bemærkninger, provokerende observationer og underholdning, da Mads Christensen var på besøg til endnu en Foredragsfredag. De lidt mere end 100 fremmødte er næppe gået skuffede hjem, for det var præcist hvad "Blærerøven" leverede i sit lidt over en time lange foredrag.

Som forventet var han bundærlig i sin præsentation af sit efterhånden velkendte livssyn. Han fokuserede særligt på samfundets stigende selvbedrag, hvor vi alle fokuserer på at hjælpe de fattige, redde miljøet og spise økologisk, mens vi i bund og grund er fuldstændigt ligeglade. En skarp observation, der med hans provokerende levering utvivlsomt fik os til at tænke lidt ekstra over tingene. Dertil kom en lang række sjove kommentarer og beretninger, der utvivlsomt gjorde det til en af de mest underholdende Foredragsfredage indtil videre.


Vi var rigtigt glade for at se de mange fremmødte til endnu en god og underholdende Foredragsfredag

Vi vender tilbage med næste Foredragsfredag den 12. oktober kl. 15, hvor den danske landstræner (kvindehåndbold) Jan Pytlick giver et foredrag om holdånd og vinderkultur, mens vi slutter året af med Bubber den 7. december kl. 15. Du kan allerede nu tilmelde dig begge foredrag på cmnetwork.dk/foredrag!

Vi er desuden godt i gang med at planlægge en ny omgang Foredragsfredage i 2013, og vi søger fortsat gode idéer til mulige foredragsholdere (lad os fortsætte idéerne her). Så byd endeligt ind, så får vi måske din favorit på plakaten til næste år!


Mads Christensen holdte et både underholdende, interessant og ikke mindst provokerende foredrag!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook