Michael Hycke i praktik hos CM Network A/S

17. august 2012


Den 13. august udvidede vi teamet i den økonomiske afdeling med Michael Hycke, der tiltræder i en praktikstilling for de næste seks måneder. Her vil Michael dels indgå i det nuværende teams arbejde, og dels vil han sidde selvstændigt og arbejde med konkrete opgaver. Her vil hans fokus særligt ligge på budgetter for 2013, etablering af interne kontroller og ikke mindst beregninger på potentiel etablering i nye lande.

Praktikopholdet fungerer som en del af Michaels studie ved University College Nordjylland, hvor han læser til Professionsbachelor i finansielle markeder og services. Derfor er disse opgaver et perfekt match til studiet og de kompetencer, Michael har opnået herigennem. Vi er meget glade for at have ham tilknyttet og ser frem til de næste seks måneder.

Vi er altid åbne over for at tilknytte praktikanter, og Michael er blot endnu en i rækken af praktikanter fra de nordjyske erhvervsuddannelser. Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for praktik- eller projektsamarbejde med CM Network A/S, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning her. Ellers anbefaler vi at holde øje med specifikke praktikpladser på cmnetwork.dk/job.


Michael Hycke er i praktik hos CM Network A/S de næste 6 måneder - vi er glade for at have ham med på holdet!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook