Jan Pytlick aflyser - ny foredragsholder den 12. oktober

3. oktober 2012


Næste fredag den 12. oktober byder vi igen inden for til Foredragsfredag. Det var meningen, at Jan Pytlick skulle have været dagens foredragsholder med et interessant foredrag om at skabe et fantastisk sammenhold og gøre din virksomhed til et vinderhold. Desværre må vi meddelele, at vi har modtaget et sent afbud fra Jan Pytlick, der blandt andet har en forestående EM-slutrunde at tænke på med det danske kvindelandshold i håndbold.

Vi har heldigvis allerede en erstatning på plads, og vi kan derfor med glæde sige, at Niels Villemoes erstatter Jan Pytlick. Niels er uddannet cand. merc. og var i mange år lektor ved Institut for Organisations- og Virksomhedsledelse ved Handelshøjskolen i Aarhus. Dog er det som forfatter og foredragsholder, at de fleste kender til Niels. Han har skrevet flere bøger om ledelse, og hans foredrag om samme emne er kendte for at være interessante, skæve og overraskende sjove!

Til Foredragsfredag vil Niels holde et foredrag om ledelse under overskriften "Bøvl, udvikling og ledelse": Ledelse drejer sig om at lægge en strategi, udvikle en dertil svarende organisation, men først og sidst er ledelse et spørgsmål om at skabe rammer for det, vi kalder samarbejde.

Du kan stadig nå at tilmelde dig foredraget her. Vi ses til en underholdende eftermiddag!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook