Ny ansat: Christian Skovgaard

11. oktober 2012


I sidste uge ansatte vi Christian Skovgaard som sekretær/personlig assistent i CM Network A/S. Christian blev hurtigt ansat efter, at Helle Lenskjold valgte at søge nye udfordringer. Foruden de klassiske sekretæropgaver og rollen som personlig assistent sidder Christian også med en række opgaver for de andre virksomheder, så medarbejdere her får større mulighed for at fokusere på deres kerneområder.

Christian, 25 år og bosat i Aalborg, blev i august 2012 færdiguddannet som Cand. Merc. i Organisation og Strategi fra Aalborg Universitet. Han har derfor en lang række kompetencer, som bliver vigtige, når de mange bolde skal holdes i luften på tværs af virksomhederne. Dette kombineret med Christians person gør, at vi er helt sikre på, at han - ud af de hundredvis af ansøgere - er den rette til stillingen. 

Der ligger allerede nu mange opgaver på Christians bord, og han har således været godt i gang med arbejdet lige fra dag ét. Christian kan kontaktes på chs@cmnetwork.dk og vores hovednummer 98 11 64 50.


 Christian er kastet direkte ud i de mange arbejdsopgaver som sekretær og PA - velkommen til!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook