Spændende og humoristisk Foredragsfredag

16. oktober 2012


I fredags løb årets næstsidste Foredragsfredag af stablen, da mere end 100 samarbejdspartnere og venner af huset var samlet for at høre Niels Villemoes. Niels er økonomi professor og er efterhånden danmarkskendt for sine foredrag om økonomi og ledelse, og aldrig har de emner været mere underholdende, end da den esbjerggensiske professor gik på scenen fredag eftermiddag!

Den økonomiske udvikling siden 1967 blev gennemgået som aldrig før, og selvom visse perioder ikke har været særligt positive, så fik Niels leveret det med en humoristisk tilgang, der nok fik de fleste af os til at trække på smilebåndet en enkelt gang eller to. Foruden det underholdende element leverede Niels også betragtninger - særligt om ledelse - der fik os alle til at tænke over tingene en ekstra gang.

Sidst men ikke mindst blev ordet bøvl gennemgået til punkt og prikke. For hvad er bøvl egentligt? Normalt ser vi det, som noget vi skal undgå, men i virkeligheden er og bør bøvl være en uundgåelig ingrediens i enhver virksomhed -  uagtet ledelsesformen. Der vil altid være bøvl til stede, så lad være med at tro, du kan fjerne det. I stedet bør du se positivt på det - bøvl er i bund og grund hele årsagen til, at en virksomhed eksisterer og nye skabes!

Niels Villemoes leverede et både underholdende, sjovt og spændende foredrag om den økonomiske udvikling og diverse ledelsesformer!


Vi har én foredragsfredag tilbage i 2012, når Bubber (Niels Christian Meyer) er på programmet med et foredrag om positivitet og livsglæde, og hvordan dette kombineret med humor kan gøre en forskel på arbejdspladsen. Allerede nu kan du tilmelde dig foredraget med Bubber, der finder sted den 7. december kl. 15.00. Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig her: cmnetwork.dk/foredrag

Derudover kunne vi i fredags ligeledes løfte sløret for, at vi igen i 2013 inviterer inden for til Foredragsfredag. Her byder vi velkommen til Carsten Bang, Per Wimmer, Carl-Mar Møller, Line Baun Danielsen, Sebastian Dorset og Brian Mikkelsen. Seks vidt forskellige mennesker, seks spændende foredrag og seks gode fredage! Ses vi igen i 2013?


Der var igen rigtigt mange samarbejdspartnere og venner af huset samlet på kontoret til foredraget med Niels Villemoes.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook