Vi søger 3 nye kollegaer!

25. oktober 2012


Så er vi igen på banen med nye stillingsopslag, og denne gang er det tre vidt forskellige stillinger, vi søger. PointDeal.dk er under én måned gammel, men allerede nu søger vi såvel en Daglig Leder som en Forretningsudvikler til at fortsætte arbejdet med siden, der inden længe lanceres i alle vores lande. Samtidig søger vi en CTO til CM Network A/S, der kan holde styr på og fremtidssikre vores mange IT-løsninger, så de kan holde til den fortsatte vækst!

Daglig Leder til PointDeal A/S

PointDeal er lanceret og nu begynder arbejdet med daglig drift og videreudvikling af siden. I den forbindelse får vi brug for en til at lede dette arbejde med webshoppen, der tilbyder nogle af markedets bedste priser og samtidig belønner forbrugerne med point til PointShop, når de handler på webshoppen.

Som Daglig Leder vil du have det overordnede ansvar for selskabets udvikling, og du vil således indgå i et lederteam af de andre daglige ledere i CM Networks virksomheder. Vi har naturligvis både mange og høje krav til den rette kandidat - vi forventer således, at du:
  • har stor erfaring med online markedsføring og har generel forståelse for arbejdet med hjemmesider
  • gerne har erfaring med drift af webshops
  • taler og skriver flydende på minimum dansk og engelsk
  • er struktueret, udadvendt og besidder en god forretningssans
Naturligvis skal du også fungere godt i og være fortrolig med rollen som leder. Er du det, og besidder du ovenstående kvaliteter, så vil vi meget gerne høre fra dig! Du ansøger online her - ansættelse er hurtigst muligt, så vi evaluerer ansøgninger løbende. Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger online.

Vi søger en daglig leder til PointDeal A/S - kunne det være dig?


Forretningsudvikler til PointDeal A/S:

Foruden en Daglig Leder søger vi også en forretningsudvikler til teamet omkring PointDeal. Foruden at assistere den daglige leders i sit arbejde, så byder stillingen også på en række selvstændige ansvarsområder, hvilke naturligvis er med særligt fokus på udviklingen af sitets mange aspekter. Derudover vil arbejdet byde på kontakt til de mange internationale samarbejdspartnere samt opsøgende arbejde for at lukke nye aftaler.

Foruden de kvalifikationer vi søger til den daglige leder, så forestiller vi os også, at du:
  • har erfaring med arbejde på sociale medier - herunder særligt Facebook
  • besidder en god forretningssans
Kunne dette være dig? Så hører vi gerne fra dig - se hele stillingsopslaget og ansøg her. Ansættelse er hurtigst muligt, så vi evaluerer ansøgninger løbende. Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger online.

Vi søger også en forretningsudvikler til PointDeal A/S - måske er det dig?


CTO søges til CM Network A/S

Da vores nuværende CTO har besluttet at søge nye udfordringer pr. 1. december 2012, så søger vi en ny, dygtig CTO til CM Network A/S. Som CTO har du overblikket over vores IT-løsninger, og du vil få ansvaret for vedligeholde og skabe nye systemer, der er bæredygtige såvel økonomisk som driftsmæssigt. Du vil ligeledes stå med ansvaret for flere forretningskritiske systemer og udviklingen af fremtidige systemer af denne art. Derudover er du en stor motivator for dit team, og du går forrest med stor forståelse for både software og hardware.

Da vores nuværende CTO efterlader nogle store sko at udfylde, så har vi rigtigt store krav til ansøgere, og den helt rette kandidat har bl.a.:
  • stor erfaring med databaser og optimering heraf samt opsætning af servere
  • indgående kodeerfaring med garanti for høj kodestandard
  • evnerne til at kommunikere og skabe resultater i samarbejde med outsourcede udviklere
  • erfaring med forhandling og indhentning af IT-tilbud
Kan du sige ja til ovenstående og lyder stillingsopslaget som noget for dig? Så bliver du måske næste medlem af CM Network familien. Indsend din ansøgning her - vi modtager kun ansøgninger online. Ansættelse er hurtigst muligt, så vi evaluerer ansøgninger løbende.

   I CM Network A/S søger vi en dygtig CTO - er det dig?  
 

Var ingen af disse stillingsopslag noget for dig? Så hold et vågent øje med cmnetwork.dk/job, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook/cmnetworkas! Så er du altid opdateret med de nyeste stillinger hos CM Network A/S.

Vi søger tre nye medarbejdere til hhv. PointDeal A/S og CM Network A/S - se stillingsopslagene her!

 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook