Daglig Leder til PointBlog A/S søges

13. november 2012


Endnu en uge, endnu en ny stilling, der skal besættes. Denne gang drejer det sig om stillingen som Daglig Leder i PointBlog A/S, der bliver ledig, da nuværende Business Manager Rasmus Svenstrup har besluttet at søge nye udfordringer. Vi ønsker Rasmus alt mulig held og lykke med sine fremtidige projekter!

Men det efterlader os med en ledig stilling, der skal besættes. Som Daglig Leder i PointBlog A/S får du det overordnende ansvar for teamet omkring siden, og du vil blive ansvarlig for den daglige drift, optimering og konstante udvikling af sitet med henblik på hele tiden at skabe en endnu bedre brugeroplevelse på siden. Denne stilling stiller store krav til dig såvel fagligt som personligt og blandt de kvaliteter, vi søger, er:
  • god erfaring med SEO
  • meget gerne erfaring med drift af et Blogging site
  • projekt- og ledelseserfaring
  • gode formuleringsevner på dansk og engelsk
  • højt energiniveau og entusiastisk af karakter
  • god forretningssans
Er du vores nye Daglige Leder til PointBlog? Læs hele stillingsopslaget her, hvor du også skal indsende din ansøgning. Vi håber at høre fra dig, hvis du besidder de førnævnte kvaliteter!

Bliv daglig leder for et team af 2-3 personer og få ansvaret for vores blogging site. Det er opgaven for PointBlogs nye Daglige Leder!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook