Ny medarbejder: Lasse Carlsen

6. december 2012


I forbindelse med den hurtige udvikling af PointDeal-konceptet, har vi ikke blot ansat en ny forretningsudvikler. Vi har således også ansat Lasse Carlsen som ny Daglig Leder for konceptet. Det bliver dermed Lasses ansvar at stå for det overordnede ansvar for konceptets udvikling og drift, ligesom han vil fungere som leder for teamet omkring PointDeal bestående af udviklere og den nye forretningsudvikler. Lasse vil desuden også være en del af lederteamet i CM Network A/S, der står for den generelle udvikling af pointuniverset.

Lasse, 28 år og bosat i Aalborg, kommer fra en stilling i Freeway ApS som daglig leder og konceptudvikler af en række online-sites, der unægteligt har givet Lasse vigtige erfaringer og egenskaber, der gør ham ideel til stillingen hos PointDeal. Lasse har desuden også kendskab til online markedsføring, hvilket naturligvis kun gør opgaven med PointDeal endnu mere håndgribelig.

Således er Lasse allerede godt i gang med arbejdet med at videreudvikle konceptet og sikre endnu en succeshistorie i vores pointunivers. Lasse overtager PointDeal fra projektleder Katrin Nielsen, der går tilbage til sin stilling som Shop Manager for PointShop. Lasse er ansat i PointShop A/S og kan kontaktes på lac@cmnetwork.dk.

Lasse Carlsen er ansat som Daglig Leder for PointDeal
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook