Nye stillinger slået op - søger vi dig?

20. december 2012


Vores forretning udvikler sig hele tiden, og selv her midt i juletravlheden søger vi fortsat aktivt nye medarbejdere. Således har vi for nylig slået to nye stillingsopslag op. Læs mere om stillingerne nedenfor - måske er det dig, vi søger?

PointShop A/S - Ansvar for drift og udvikling af vores norske website

Hos PointShop A/S søger vi en dygtig og entusiastisk Country Manager til at varetage vores aktiviteter i Norge. PointShop.no har eksisteret siden 2007 og har i dag omkring 450.000 brugere tilknyttet sitet. I forbindelse med omstruktuering af medarbejderstaben, søger vi nu en yderst kompetent medarbejder til at varetage netop dette marked.

I rollen som Country Manager vil du have det overordnede ansvar for PointShop.no, hvilket indebærer en lang række varierende opgaver - herunder daglig drift, annoncørstyring, markedsføring, kundekontakt og asstistance til de andre sider i vores pointunivers. Derfor er det klart, at vi også her stiller store krav til ansøgere til denne stilling. Vi forventer blandt andet, at du:
  • er dynamisk, engageret og ambitiøs både fagligt og som person
  • gerne har erfaring med at arbejde med internetkoncepter og online markedsføring
  • har erfaring med simpel HTML-kodning og generel opbygning af hjemmesider
  • har stærke formidlingsevner, er serviceminded og formår at dele ud af din viden
  • taler og skriver flydende norsk
Dette er de basale krav til ansøgere, mens den perfekte kandidat besidder endnu flere egenskaber. Kan du nikke genkendende til ovenstående, så er du godt på vej! Læs det fulde stillingsopslag her, hvor du også kan indsende din ansøgning med det samme.

CM Network A/S - System administrator med kodeindsigt

Da den første ansøgningsrunde til denne stilling ikke resulterede i den helt rette kandidat, så slår vi nu stillingen op igen. Stillingen er ledig, da Nick Malik Andersen søger nye udfordringer hos konXion ApS, hvor Nick vil fungere som programmør af Facebook-applikationer - de samme evner, der i sin tid bragte Nick til CM Network A/S. Han har dog løbende påtaget sig flere og flere opgaver, og han efterlader nu en essentiel stilling for virksomheden, hvorfor vi søger en utroligt dygtig Systemadministrator med indgående kodekendskab. I denne stilling vil du få det overordnede ansvar for driften og udviklingen af hele vores system arkitektur og kontorets mange IT-løsninger.

Opgaverne spænder over alt fra intern opsætning af systemer til ansvaret for hele vores serverpark. Derfor stiller vi store krav til dig, din person og dine færdigheder, hvor nøgleord som selvstændighed og proaktivitet vægtes højt. I dit arbejde vil du blandt andet beskæftige dig med:
  • System administrator med kodeindsigt
  • Virtualisering (VMWare)
  • Mail udsending herunder Postfix, SPF, DKIM, DMARC, bouncehåndtering og feedback loops
  • Backup håndtering
  • Netværk administration
Læs hele stillingsopslaget her og søg med det samme online. Også her er ansættelse hurtigst muligt, og vi vil derfor evaluere alle ansøgninger løbende. 

Husk desuden, at du altid kan få overblik over åbne stillinger i virksomheden ved at besøge cmnetwork.dk/job.

To nye stillinger er slået op - er det dig, vi søger?


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook