Ny ansat: Michael Hycke

15. januar 2013


Tilbage i august tilknyttede vi Michael Hycke som praktikant i CM Network A/S. Her har han været tilknyttet økonomiafdelingen, men i bund og grund arbejdet på egen hånd med henholdsvis interne kontroller og markedsundersøgelse på potentielle nye markeder for vores aktiviteter. Michael har ydet et stort stykke arbejde i løbet af de 4 måneder, og det var derfor ærgerligt, da praktikopholdet nåede sin ende i sidste uge.

Da vi stadig ser stor nytte af Michaels arbejde, så har vi således valgt at fastansætte ham i CM Network A/S - foreløbigt i det næste år. Her vil han fortsætte sit grundige arbejde med primært interne kontroller og budgettering. Han vil samtidig dykke dybere ned i sin markedsanalyse på potentielle markeder for fremtidig geografisk ekspansion.

Michael, 30 år og bosat i Aalborg, er fortsat under uddannelse og afslutter sin Professionsbachelor i finansielle markeder og services næste år ved University College Nordjylland. Michael vil således primært passe sit studie og vil derfor ikke arbejde fuld tid hos CM Network. Vi er dog stadig glade for, at han nu er med på holdet det næste års tid, da han gennem efterårets praktikophold har vist sig at have de helt rette kvaliteter til at varetage disse opgaver. Michael indgår som en aktiv del af vores økonomiafdeling og kan kontaktes på hyc@cmnetwork.dk.

Michael Hycke er nu blevet fastansat i det næste år, hvor han vil undersøge potentielt fremtidige markeder for os.
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook