Ny ansat: David Haubold

21. januar 2013


Igennem flere år har vores tyske aktiviteter, herunder primært PointShop.de ligget relativt stille. Dette har skyldtes interne prioriteringer, men det er blevet mere og mere klart for os, at vi skulle tilbage på det tyske marked. Derfor er vi meget glade for i sidste uge at have budt velkommen til David Haubold, der er ansat som tysk Country Manager. Således vil David indgå direkte i vores team af country managers, der står for den daglige drift og kunderelation på vores forskellige sites med PointShop, som deres hovedansvar.

David, 28 år og bosat i Aarhus, har tidligere arbejdet med online kommunkation i to store virksomheder med hovedsæde i Tyskland og kommer således senest fra en stilling hos en medicinalvirksomhed. Han kom første gang til Danmark i 2009, hvor han tog  en master i Corporate Communication ved Aarhus Universitet. Tidligere har han desuden arbejdet som tekstforfatter, hvorfor han alt i alt besidder rigtigt store kvaliteter inden for de vigtigste områder for en country manager i Pointuniverset.

Der venter David et forholdsvist stort arbejde i introfasen, der dels byder oplæring i vores koncepter og dels byder på meget administrativt arbejde i forbindelse med at opdatere vores tyske sider, så de er klar til, når David for alvor begynder at sætte gang i trafikken i Tyskland. Vi er utroligt glade for at have David med på PointShop-holdet. David kan kontaktes på dah@cmnetwork.dk.

David Haubold er ansat som tysk Country Manager.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook