Vi deltager i Lions Cup

30. januar 2013


I weekenden afholder Lions Club Mariendal for 21. år i træk deres årlige indendørs fodboldturnering Lions Cup i Aalborg. Tuneringen er for firmahold og alt overskud går naturligvis ubeskåret til Lions Clubs velgørende arbejde!

I år bliver turneringen så for første gang med deltagelse af CM Network A/S, der stiller et stærkt hold til turneringen. Desuden har vi doneret en række præmier til deltagerne for at sikre en sjov og hyggelig dag i velgørenhedens tegn.

Vi er glade for at kunne deltage i turneringen og på den måde støtte Lions Club Mariendals arbejde, der primært fokuserer på at støtte humanitært arbejde i Aalborg og omegn. Som stor lokal virksomhed er det vigtigt for os at kunne hjælpe dette arbejde, ligesom vi også selv aktivt hjælper, når vi kan. Senest i december, hvor vi var med til at donere soveposer til de hjemløse i Aalborg.

Samtidig er det en passende udfordring for de mange fra kontoret, der igennem hele vinteren har holdt formen ved lige med indendørs fodbold sammen med vores kollegaer fra Plusservice ApS.

Så vil du være med til at have en hyggelig dag? Så kom og hep på gutterne fra CM Network A/S, når vi på søndag vinder Lions Cup!

Vi er glade for at deltage i Lions Cup på søndag og på den måde støtte deres velgørende arbejde i Aalborg og omegn!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook