Hjertebanken.dk Magazine!

4. april 2005


Som en nysatsning vil der 1. maj blive udgivet Hjertebanken.dk Magazine. Et gratis-magasin indeholdende oversigt over singler på Hjertebanken.dk. Magasinet vil udkomme i et oplag af 2.000 eksemplarer og blive distribueret i Aalborg og omegn, på div. cafér, walk-in-steder, uddannelse institutioner mv.

Grundlægger af Hjertebanken.dk, Magnus Kjøller udtaler: ”Vi har altid arbejdet på at nedbryde barrieren mellem hvad der foregår på nettet og i virkeligheden – som senest set med vores Valentine fest. Nu gør vi et nyt forsøg med Hjertebanken.dk Magazine, som bliver et gratis-magasin hvor Hjertebanken-brugere kan få preæsenteret deres profil i et trykt medie”.

Har lyst til at få mere fokus på din Hjertebanken-profil, er dette en idéel måde at blive eksponeret over for et stort publikum. Det er naturligvis gratis at få indrykket sin profil – det eneste vi stiller som krav, er at du er fra Aalborg-området, da magasinet i første omgang kun udkommer her.

Du kan læse mere om Hjertebanken.dk Magazine, hvordan du indrykker din profil og meget mere på www.hjertebanken.dk/magazine.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook