Ændringer i organisationen i PointBlog A/S

11. februar 2013


Hos PointBlog har vi igennem det seneste halve år arbejdet på at forbedre sitet, som i en længere periode har savnet en række centrale opdateringer både systemmæssigt som i forhold til brugeroplevelsen. Igennem hele processen har vi haft ét klart mål: PointBlog skulle blive et endnu bedre site og være endnu mere populært hos vores mange brugere. 

Arbejdet har indtil videre kastet mange centrale og positive tilføjelser af sig. Foruden en række mindre systemopdateringer, så har brugerne særligt fået to nye tilføjelser, der klart har forbedret brugeroplevelsen på PointBlog. Således har vi indført en forbedret emne-sektion, hvor brugerne får flere point for at skrive om udvalgte og/eller sponsorerede emner. Men den største tilføjelse er dog et ganske unikt tilbud til vores VIP-medlemmer i pointuniverset, der på PointBlog nu kan få deres helt eget domæne. Det er en service, som vi længe har ønsket at tilbyde vores VIP-medlemmer, og som vi således er glade for endelig er lanceret. 

I forbindelse med arbejdet er der dog også sket andre, nødvendige ændringer for medlemmerne på PointBlog. Eksempelvis har vi blandt andet ændret mængden af point, der kan optjenes og hvordan disse optjenes. Dette har stillet store krav til vores administrative såvel som kommunikative evner, og for at følge denne opgave til dørs så har vi fundet det nødvendigt at foretage enkelte centrale ændringer i organisationen hos PointBlog A/S.

Vi er glade for at kunne fortælle, at Johan Balthasar har sagt ja til at træde ind i rollen som ny daglig leder for PointBlog. Johan har siddet som finsk Country Manager i PointShop A/S siden januar 2010 og kommer således til stillingen med flere års erfaring med Pointuniverset. I løbet af de sidste 3 år har Johan leveret et stykke arbejde, der overbeviser os om, at han er den helt rette profil til at lede PointBlog og føre den nye version af siden trygt ud i fremtiden.

Johan har allerede påbegyndt arbejdet med PointBlog A/S, mens han fortsat varetager sine opgaver som Country Manager for PointShop. Johan kan fortsat kontaktes på job@cmnetwork.dk.

Vi har ændret organisationen i PointBlog A/S - således er Johan Balthasar ny daglig leder.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook