Hjemvendt fra Mallorca

19. marts 2013


Vi er nu tilbage på kontoret i Aalborg efter i slutningen af sidste uge fra onsdag til søndag at have været på vores årlige teambuilding tur. I år gik turen til Mallorca og med en lang række nye ansigter siden sidste års tur til Dubai, så var det en rigtig god anledning til at komme tættere på hinanden.

Der var tilrettelagt et tætpakket og travlt program med fokus på teambuilding, sammenværd og luksus. Hele arrangementet var udarbejdet af Mik Suurballe fra Mix Consult, der var med os på hele turen. Efter en lang første dag med flyvning over København og Zürich kickstartede vi teambuildingen tidlig torsdag morgen, da vi blev kørt til adventure parken 'La Reserva'.

Dybt inde i skoven bød parken på en lang række udfordringer, der stillede krav til os som individuelle personer samt som samlet gruppe. Inddelt i tre hold bevægede vi os gennem klatreøvelser, rapelling og tovbaner. Vi svedte, vi blev beskidte, og vi blev udfordrede; med andre ord, så var det en pragtfuld dag, der virkeligt bragte os tættere sammen inden aftenen bød på lækker tapas!

Torsdagen stod i teambuildingens tegn - i en fed Adventure Park!

Mange fik testet deres styrke og forhold til højder op af klippevæggene!

Fredag tog mændene af sted alene for at blive forkælet med fart og adrenalin på et lokalt race-track, hvor der var arrangeret et hæsblæsende ræs i såvel Formel Junior som GoKart! I sidste ende var det vores svenske Country Manager Simon Radomski, der kunne stille sig øverst på sejrsskamlen, mens Gavin Moore og Henrik Koch tog sig af de resterende top3-placeringer.

Mens der blev svedt bag rattet på racerbanen blandt mændene, så var det anderledes afslappet for kvinderne, der blev forkælet med en dag i spa. Der var ikke sparet på forkælelsen, der således bød på alt fra massage og ansigtsbehandlinger til diverse bade og bassiner. Sidste men ikke mindst kunne de også nyde en lækker frokost i de afslappende omgivelser.

En kontrastfyldt aktivitetsdag blev afsluttet med fælles middag på moderne restaurant med meget smuk udsigt over Palma by.

Fredag var drengene ude at køre go-kart og få gang i adrenalinen...

Mens pigerne slappede af i spa, så vandt Simon Radomski det store ræs...

Sidste dag på Mallorca stod primært i kulturens tegn ud fra et program, som Mik havde døbt "4 Mallorca Highlights". Dagen startede i Palma City med tid til cafébesøg og shopping, hvorefter turen gik med veterantog gennem appelsinlunde op til restauranten Es Faro i Sóller. Her var såvel mad som udsigt af en klasse ud over det sædvanlige. Kulturturen blev afsluttet med bustur ned gennem en række bjerglandsbyer.

Som afslutning på turen var der arrangeret en ægte Bond Night, hvor kvinderne iført kjoler og mændende i smoking blev budt velkommen af bond babes og hajer til denne særlige aften. Efter middag i selskab med enorme hajer og tusindvis af fisk fortsatte vi i bedste James Bond stil på casino, hvorefter sengen kaldte inden søndagens lange hjemrejse.

Endnu en fantastisk teambuilding tur, og det er vist sikkert at sige, at alle medarbejdere både er kommet tættere på hinanden og er blevet en lang række minder rigere. Vi er nu helt klar på sammen at nå de mange mål, vi har for CM Network A/S - på såvel kort som lang sigt.

Lørdag var mere kulturel med togtur gennem appelsinlunde op til Sóller...

Inden turen blev afsluttet med en stilfuld og sej Bond Night blandt hajer!

 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook