Forberedelse af massiv medarbejdervækst igangsat

8. april 2013


I løbet af de seneste år har pointuniverset været igennem en massiv vækst, hvad angår såvel koncepter som mængden og forskelligheden af brugere. Det har naturligt øget presset og arbejdsmængden for vores Country Managers, der har til ansvar at sikre meget af driften på både PointShop, PointBlog, PointTrade og PointDeal, herunder den daglige kontakt med brugerne i pointuniverset.

Vi har længe ønsket at frigive mere tid til vores Country Managers, så de kan øge deres fokus på og interaktion med brugerne i løbet af dagen.

I den forbindelse havde vi i ugen før påske besøg af Claudia D'Ascenzo, der netop er blevet ansat i PointPay Ltd. Claudia er hentet ind til rollen som Country Manager Assistant; en helt ny stilling i CM Network, der netop har til formål at aflaste og assistere Country Managers i deres daglige arbejde.

Målet for Claudias besøg var at give hende indblik i rollen som Country Manager, herunder at klarlægge og nedbryde de opgaver assistenterne skal løse. Herunder hvordan vi opnår den optimale kommunikation mellem Country Managers og deres assistenter, der til dagligt skal sidde på PointPays kontor i Dubai.

Claudia har brugt hele ugen på at blive sat ind i alle vores arbejdsgange og koncepter...


Gennem en række møder - med både Business Managers og alle Country Managers - har Claudia opnået en gennemgående viden omkring pointuniverset og vores arbejdsprocesser. Den nærmeste fremtid vil nu gå med at skabe den optimale stillingsbeskrivelse og personprofil, så Claudia kan påbegynde rekrutteringen af de i alt 10 nye medarbejdere, der skal rekrutteres.

Når fuldført vil denne proces komme vores brugere til gode på rigtigt mange punkter. Både hvad angår indhold på siderne, bedre kommunikation samt en hurtigere og mere effektiv dialog med supporten. Alt i alt er målet at sikre en endnu bedre brugeroplevelse på alle vores sider.

Vi glæder os til at kunne melde mere ud om de nye stillinger i den nærmeste fremtid. Hold øje med vores jobsektion her på siden eller følg os på Facebook og vær blandt de første, der hører, når vi tager det næste skridt i udvidelsen.
 

I tæt samarbejde med Country Managers vil de nye CM Assistants i PointPay være med til at gøre Pointuniverset endnu bedre


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook