Vi kører for velgørenhed i Cool Car Race 3000

16. maj 2013


Sidste år så Cool Car Race 3000 dagens lys med CM Network A/S blandt deltagerne, der kørte for velgørenhed. I år gentages paraden af superbiler, der kører fra Aalborg til Hamborg via København i den kommende weekend fra den 18.-20. maj. Igen i år bliver det med vores deltagelse ved ejer Magnus Kjøller, der deltager i sin Lamborghini Aventador LP-700.

Inspireret af det legendariske Gumball 3000 har Cool Car Race 3000 deltagelse af en række danske bilejere, der alle har to ting til fælles; de kører i nogle af verdens mest eftertragtede bilmodeller, og så ønsker de at støtte velgørende formål.

CM Network A/S deltager ved Magnus Kjøller, der kører i sin egen Lamborghini Aventador LP-700


Foruden vores bil, så har løbet blandt andet også deltagelse af en Porsche Carrera GT, en Maserati GT og en særlig Transformers version af en Chevy Camaro, der er købt af Universal Studios. Hver deltager betaler for at køre med i løbet, og alt overskud går til velgørende formål med fokus på børn - herunder Sonjas Børnehjælp og Familier med kræftramte børn.

Vi er glade for igen i år at køre med i løbet, der foruden den velgørende faktor også fungerer som et opråb til spirende iværksættere og dagdrømmere. Hvis man har den gode idé og samtidig kæmper og arbejder hårdt for at føre den ud i livet, så kan det også lykkes. Så kan din drengedrøm gå i opfyldelse! 

Cool Car Race 3000 starter på Gammeltorv i Aalborg lørdag den 18. maj kl. 10.00. Kig forbi og se de mange seje biler inden løbet skydes i gang kl. 11.45, hvor første bil sendes afsted.

I dette indslag fra sidste års Cool Car Race 3000 kan du høre nogle af deltagernes tanker om arrangementet:


 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook