Magnus Kjøller stopper i CM Network A/S

27. maj 2013


Stifter og indehaver af CM Network A/S, den 29 årige Magnus Kjøller, stopper pr. 1 juni i firmaet. Fremover bliver det Thomas Kock som overtager styringen af selskabet, der for det seneste regnskabsår 2012 kan præsentere et rekordoverskud på 35,5 mio. kr. før skat.

CM Network A/S blev stiftet i 1997 og har bevæget sig fra at lave internet koncepter for andre virksomheder, til i dag at drive sit eget pointunivers med 8 millioner brugere, 50 medarbejdere og repræsentation i 10 europæiske lande.

Thomas Kock overtager direktørstolen i CM Network A/S, sammen med et ejerskab på 10% af virksomheden.

Magnus Kjøller udtaler at han fremover vil bruge mere tid på at beskæftige sig med iværksætteri og de efterhånden mange virksomheder han ved siden af CM Network A/S har investeret i. Dog vil han stadig være tilknyttet CM Network og bistå i at udvikle virksomheden dog mere på et overordnet og konceptuelt plan.

”Jeg er rigtig god i en opstartsfase og tænke forretningsgange med et twist – når det kommer til traditionel drift er der andre der er meget bedre end mig. Jeg glæder mig til at kunne brugere mere tid og energi i de mange spændende projekter og virksomheder jeg igennem de seneste år har investeret i” udtaler Magnus Kjøller.

Den nye direktør Thomas Kock overtager pr. 1. juni chefstolen. Thomas Kock har i de seneste 3 år været ansat i CM Network A/S som Business Manager for CM Networks populære hjemmeside PointShop. Med i sin bagage har han en tidligere stilling som europæisk direktør i et større distributionsselskab.


 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook