Ny ansat: Daniel Middelhede

2. juli 2013


Vi har mange planer for fremtiden med et højt ambitionsniveau for kvaliteten af, hvad vi skal nå. I den forbindelse er der altid brug for nye hænder, nye tanker og dermed nye medarbejdere. Den 20. juni bød vi således velkommen til Daniel Middelhede, der er nyeste ansatte i vores udviklingsteam i CM Network A/S. Her vil Daniel sammen med resten af vores udviklere under ledelse af CTO Morten Schønning Madsen stå for at føre disse fremtidsplaner ud i livet.

Daniel, 25 år og bosat i Aalborg, har netop færdiggjort en kandidatgrad ved Aalborg Universet, så han nu er civilingeniør i softwareudvikling. Kandidatgraden blev opnået med en fornem eksamen som afslutning på et studieforløb, der har givet Daniel en masse teoretisk erfaring. Samtidig har Daniel bestridt en række studiejob undervejs, der har givet ham den nødvendige praktiske erfaring. Vi er derfor sikre på, at Daniel er klar til med det samme at indgå aktivt i teamet og være med til at tegne fremtidens CM Network A/S.

Efter en introduktionsperiode, hvor Daniel har opnået en masse viden fra de andre udviklere, er han allerede nu i gang med de første projekter. Daniel kan kontaktes på dam@cmnetwork.dk.

Daniel Middelhede er ansat som udvikler i CM Network A/S.

 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook