Ny ansat: Lars Kjær

5. juli 2013


I forbindelse med vores igangværende proces om at styrke organisationen forud for ny vækst har vi nu også budt velkommen til en ny medarbejder i vores travle økonomiafdeling. Således har vi ansat Lars Kjær som Controller. I denne stilling vil Lars have det overordnede ansvar for at optimere og udvikle virksomhedens økonomifunktion.

Når vi skal nå vores høje ambitionsniveau og fortsætte med at vækste, så er det vigtigt, at vores økonomiske beslutningsgrundlag er så retvisende som muligt. Dette vil være Lars' opgave at sikre gennem arbejde med budgetter, likviditetsstyring og interne kontroller.

Lars, 37 år og bosat i Nørresundby, kommer til CM Network A/S fra en lignende stilling hos internetfirmaet Detica GCS A/S, hvor han de seneste 3 år har opnået en god erfaring med stillingen og de mange opgaver derved. Dertil kommer, at Lars har en HD i regnskab og han har således både den uddannelsesmæssige som erhvervsmæssige erfaring til at løfte opgaven hos CM Network.

Lars bliver en del af vores økonomiteam og er allerede ved at sætte sig ind i arbejdsgangen og de mange procedurer, der er i afdelingen. Lars kan kontaktes på lak@cmnetwork.dk.

Lars Kjær (t.h.) er ansat som Controller i CM Network A/S økonomiafdeling.
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook