Ad:tech, here we come

4. september 2013


Repræsentanter for CM Network vil igen i år være at finde på den store europæiske messe ad:tech, i London d. 11-12. september. Det er tredje år i træk, at vi besøger messen, så det er et traditionsrigt gensyn, der venter. Ligesom sidste år, så bliver vi repræsenteret af Media Buyer Mark Gerges og UK Country Manager Gavin Moore. Deres formål er som sædvanligt ved denne messe at mødes med nuværende såvel som nye potentielle samarbejdspartnere. 

Vores UK countrymanager på ad:tech 2012. Nu er han klar igen til 2013.

Programmet for de to dage er lagt, og heraf kan det loves, at det bliver nogle travle og ikke mindst spændende dage for henholdsvis Mark og Gavin samt for CM Network. Der vil ikke blive brugt meget tid udenfor selve messehallen. Vi ser frem til at styrke båndet mellem CM Network og vores nuværende samarbejdspartnere. Samtidig er sådan et forum ideelt til at skabe relationer med nye samarbejdspartnere. 

Mark og Gavin vil begge deltage i ad:tech under hele messen. De vil være behjælpelige med svar, idéer og en frisk snak om pointuniverset. Tag fat i dem på hhv. mag@cmnetwork.dk og gam@cmnetwork.dk – måske de har tid til at mødes med dig? 

Ad:tech er ikke den eneste messe, som vil få besøg af CM Network i år. Når Mark og Gavin vender hjem fra London, så vil Mark sammen med Line Boel og David Haubold være parate til at indtage Dmexco i Køln d. 18-19. september for første gang. 

Vi ses til ad:tech 2013.

 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook