Messer skaber store forventninger

27. september 2013


Over de sidste to uger har vi besøgt to forskellige messer i Europa. Country Manager DE David Haubold, Media Buyers Line Boel og og Mark Gerges repræsenterede i sidste uge CM Network ved dmexco, i Köln, for første gang. I forrige uge deltog CM Network også i ad:tech, London, hvor vi var repræsenterede af Country Manager UK Gavin Moore. Også her skulle Mark Gerges deltage, men måtte desværre blive hjemme, da han var sygemeldt.Vi havde forskellige formål ved begge messer. Det var første gang, vi deltog i Köln, hvorfor formålet var at mødes med nye samarbejdspartnere og aktivere det tyske marked yderligere. Generelt var vi meget begejstrede for vores deltagelse i dmexco, som bestemt levede op til vores forventninger. Således mødtes vi med flere potentielle samarbejdspartnere, som vil gavne CM Networks arbejde i Tyskland.På ad:tech var formålet primært at mødes med nuværende samarbejdspartnere. Gavin gennemførte på trods af Marks fravær mange af de planlagte møder og fik plejet mange vigtige relationer blandt vores engelske venner. Vores fjerde deltagelse ved messen blev dermed endnu en gavnlig oplevelse.

En samlet konklusion på de sidste to ugers deltagelse i ad:tech og dmexco er positiv. Mark Gerges opsummerer meget godt udbyttet af deltagelsen med denne udtalelse ”Fantastisk messe! Jeg er forventningsfuld for fremtiden og nye samarbejdspartnere. Jeg er træt, men glæder mig til næste år!” Vi er sikre på, at vores deltagelse i disse messer er med til at skabe positive resultater for CM Network.
Vi glæder os allerede til at besøge ad:tech og dmexco næste år. Her håber vi at så mange af vores samarbejdspartnere så muligt. Vil vi se dig?Bedst som vi var hjemvendt fra disse to messer, var vi afsted igen. Country Manager FR Jette Olsen og Business Manager for PointShop Søren Braad Steen har i denne uge besøgt messen e-Commerce Paris. Det er denne messe, CM Network har besøgt flest gange. Vi glæder os til at høre om deres oplevelser og udbyttet fra messen.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook