Foredragsfredag med Brian Mikkelsen - kommer du?

13. november 2013


Har de danske virksomheder en effekt på vores Danmark og hvilken? Hvor, hvordan og hvorfor – spørgsmål som Brian Mikkelsen fra Konservative vil svare på d. 6. december. En mand med massere af erfaring, som kan give dig en større forståelse for, hvordan og hvorfor de danske virksomheder er i stand til at påvirke de politiske processer. Han gæster ikke blot kontoret med denne viden, men vil også dele ud af sine erfaringer fra borgen. Er du interesseret i at få en snert af Brian Mikkelsens livslange erfaringer og indsigt i de politiske processer? Så besøg os d. 6. december på CM Network!

Brian Mikkelsen er en af de fremtrædende politikere hos Det Konservative Folkeparti. Han har igennem årene påtaget sig mange titler så som kulturminister og økonomi- og erhvervsminister. Den opsamlede viden som Brian Mikkelsen besidder, stammer også fra årene, hvor han studerede statskundskab. Siden 1994 har han været folketingsmedlem, og siden 1999 har han været næstformand for folketingsgruppen. Med hans ekspertise er han den rette til at lære dig om borgen, og om hvordan de danske virksomheder påvirker de politiske processer.

Vi glæder os til at høre om Brian Mikkelsens erfaringer, og vi håber, du vil glæde dig til det samme. Foredraget finder sted på CM Network fredag d. 6. december kl. 15.00, og er gratis for alle. Der vil blive serveret lidt godt til ganen og en kold julebryg som opvarmning til de mange julefrokoster om aftenen. Husk at tilmelde dig af hensyn til plads og drikkevarer. Kom og vær med til en lærerig Foredragsfredag – vi glæder os til at se dig!

Du kan tilmelde dig her

Brian Mikkelsen til Foredragsfredag på CM Network
 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook