Støt Aalborg Pirates med fuld fart

11. april 2014


Nu får du mulighed for at få en af de fleste mænds helt store drengedrøm opfyldt og samtidig støtte Aalborgs lokale Ishockey-helte fra Aalborg Pirates!

Således bortauktionerer vi netop nu en tur i en Lamborghini Aventador. Den ultrahurtige drøm af en bil vil i dagens anledning have et ganske særligt og helt unikt Aalborg Pirates udseende. Således viser du ikke blot klubben din støtte ved at byde på oplevelsen men også under selve køreturen i Aalborg. En køretur der med garanti bliver med fuld fart og larm i gaderne.

Auktionen finder sted på hjemmesiden TeamAuktion.dk, hvor en række virksomheder sætter oplevelser eller produkter på auktion og samtidig støtte deres lokale sportsklub eller -forening. Efter at have været sponsor siden klubbens start og senest at have været slutspilssponsor i kampene mod Rødovre og SønderjyskE, er vi i CM Network A/S glade for at fortsætte vores støtte til piraterne med dette lidt mere alternative tiltag. Vi glæder os til at give den glade køber en sjov, hurtig og uforglemmelig oplevelse i Aalborgs gader, når turen finder sted tirsdag den 20. maj i år.

Auktionen løber i yderligere tre dage - frem til mandag den 14. april kl. 20.00. Kunne du tænke dig at se Aalborg fra passagersædet i en Lamborghini? Så afgiv et bud lige her.

Lamborghini Aventadoren vil i dagens anledning være i ægte Pirat-outfit!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook