Ny ansat: Enrico Kaarsberg

10. juni 2013


I april gik vi ud og slog fem stillinger op til en helt ny marketing afdeling. Allerede nu er vi glade for at have ansat de første to medarbejdere til afdelingen, hvoraf Enrico Kaarsberg er ansat som Digital Markting Manager. Han bliver således lederen for gruppen af medarbejdere, der får til formål at bringe vores markedsføring op på et højere og langt mere specialiseret niveau. Enrico får det overordnede ansvar for alle marketingaktiviteter i vores pointunivers. Samtidig vil han fungere som daglig leder for såvel resten af gruppen som vores grafiske afdeling.

Enrico, 38 år og bosat i Nibe, har en HD-Afsætningsøkonomi fra Aalborg Universitet. Han kommer til stillingen med mange års stor erfaring med primært online markedsføring. Senest har han været ansat som Marketingchef i oplevelsesgavefirmaet Bellevue A/S, mens han tidligere også har siddet som Marketingchef i Spar Nord Bank A/S. Denne erfaring kombineret med Enricos naturlige drive og passion for markedsføring giver ham den helt rette profil til at løfte vores niveau på dette område.

Enrico er ansat pr. 1. juni 2013 og er allerede i gang med at opnå den nødvendige viden om arbejdsgange og koncepter, så han sammen med resten af marketingafdelingen er klar til at nå vores ambitiøse mål for fremtidig vækst. Enrico kan kontaktes på enk@cmnetwork.dk.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook